Шмигаль заявив, що у 2021 році Уряд розширить кредитну програму "5-7-9" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шмигаль заявив, що у 2021 році Уряд розширить кредитну програму "5-7-9"

Кредит&Депозит
515
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль наголосив, що в Україні у 2021 році продовжиться та розшириться програма доступного кредитування під 5%, 7% або 9%.
Про це повідомили у пресслужбі Офісу президента.
«Станом на зараз уже більш ніж сім з половиною тисяч різних бізнесів по всій країні отримали понад 17 мільярдів гривень. Впроваджено механізм державних портфельних гарантій для малих і середніх підприємців, коли держава забезпечує до 80% кредиту. Також продовжують діяти податкові канікули для ФОПів першої групи. До червня вони звільняються від сплати єдиного соціального внеску», – зазначив голова уряду.
Крім того, за його словами, нині до півмільйона осіб отримали від держави одноразову матеріальну допомогу у розмірі 8 тис. грн. Загалом перераховано 3,64 млрд грн. Завершення виплат для всіх відбудеться найближчими днями. Прем’єр-міністр Денис Шмигаль вважає, що напрацьовані інструменти довели свою ефективність.
«Завдяки інструментам щодо фінансування часткового безробіття вдалося зберегти понад 500 тисяч робочих місць. Тільки остання програма – компенсація до восьми тисяч гривень на кожного робітника, чий робочий час скорочено, охопила майже 160 тисяч працівників», – сказав прем’єр.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас