Нацбанк запустив інтернет-магазин із продажу пам'ятних монет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацбанк запустив інтернет-магазин із продажу пам'ятних монет

Особисті фінанси
1539
Національний банк України запустив інтернет-магазин з продажу нумізматичної продукції — пам’ятних монет та сувенірної продукції.
Про це повідомляє пресслужба НБУ.
З 4 січня нумізматичну продукцію Нацбанку можна придбати онлайн цілодобово без вихідних в інтернет-магазині ось тут.
Доступні для продажу пам’ятні монети України та сувенірна продукція реалізовуватимуться за роздрібною ціною НБУ. Для задоволення потреб всіх охочих на замовлення продукції діятимуть певні ліміти, що залежатимуть від попиту на неї.
Для оформлення покупки необхідно зареєструватися, вказавши свої прізвище та ім’я, а також контактну інформацію. Після цього з’явиться можливість оплатити замовлення платіжною карткою будь-якого банку та оформити доставку.
Оплата можлива винятково безготівковою формою платіжною карткою платіжними системами «ПРОСТІР», Visa чи MasterCard.
Доставку замовлень по всій території України здійснюватимуть компанії «Нова Пошта» та Укрпошта. Строки доставлення та умови отримання продукції відповідають умовам компанії, яку обирає користувач.
Також для додаткової зручності клієнтів передбачена можливість видачі замовлень у пункті самовивезення, що перебуває у приміщенні Нацбанку за адресою: м. Київ, Контрактова площа, 2-А.
У Нацбанку також уточнили, що в майбутньому планують розширити можливості замовлення в інтернет-магазині для іноземних клієнтів та доставки нумізматичної продукції за кордон.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
hromadske
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас