Українські туроператори почали публікувати свої ціни в гривні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські туроператори почали публікувати свої ціни в гривні

Особисті фінанси
1247
Найбільші туроператори України виконали рекомендації Антимонопольного комітету і перевели ціни на свої послуги в гривню замість валютних розрахунків за «внутрішнім курсом».
Про це повідомив голова Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Олексій Хмельницький в Facebook.
«Усі 10 найбільших туроператорів України перевели свої ціни на відпочинок в гривні і, відповідно, змінили дані про тури на своїх сайтах. Тепер не буде ніякого “власного курсу валют” – який не відповідає жодному офіційному курсу. Все по-чесному», – написав він.
Відтепер ви не побачите на сайтах туроператорів ціни у валюті, курс якої нікому не відомий до моменту розрахунку за тур, як це було раніше. Тепер всі ціни зрозумілі заздалегідь.
Мова йде про такі компанії: Пегас Туристік (Pegas Touristik), Тез Тур (Tez Tour), Джоін Ап (Join UP!), Корал Тревел (Coral Travel), Тревел Профешнл Груп (TPG), Анекс Тур (Anex Tour), ТТВК (TUI), Музенідіс тревел Україна (Mouzenidis Travel), Компас України (Kompas Touroperator), Альф (Alf).
🎬 Дізнавайтеся першими про валютні коливання на Youtube-каналі Finance.ua
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас