Мобільні оператори підвищують тарифи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мобільні оператори підвищують тарифи

Фондовий ринок
5041
З початку 2021 року мобільні оператори “Київстар”, Vodafone і Lifecell підвищать ціни на деякі тарифні плани.
Вартість тарифу “Безлім”, який пропонує “Київстар”, з 1 січня зросте майже вдвічі – з 95 грн/міс. до 175 грн/міс. У пакет увійдуть: необмежений доступ до інтернету, обсяг вихідних дзвінків і повідомлень по Україні – до 200 хв. і 200 смс.
Як нам прокоментували в компанії “Київстар”, оператор також переглядає умови декількох контрактних тарифів, які запустили близько 3 років тому, і в яких весь цей час не міняли умов.
“Цими тарифами користується невелика кількість абонентів Київстар – приблизно 1,5%. За ці роки контрактні абоненти почали використовувати в 3 рази більше мобільного інтернету, частіше телефонувати на інші мережі та за кордон. З цієї причини ми рекомендуємо їм самостійно обрати актуальні тарифи з великим об’ємом послуг й навіть пропонуємо стовідсоткову знижку на першу абонплату в деяких тарифах”, – говорять в компанії.
У “ Київстар” акцентують, що ціни на послуги не можуть залишатися без змін тривалий час. На вартість впливають інфляція, зростання курсу валют (оператори купують обладнання у закордонних постачальників за валюту – ред.), оренда приміщення для встановлення обладнання та збільшення інвестицій в розвиток мережі. Наприклад, “Київстар” щороку інвестує майже 5 млрд грн в розвиток своєї мережі.
Нагадаємо, мінімальна ціна контрактних тарифів починається від 100 гривень в місяць. Для людей старшого віку діє спеціальний тариф “Дзвінки для батьків” без Інтернету – 60 гривень на місяць.
Тарифи для контрактних абонентів, які користуються послугами 3 роки та більше, також зміняться.
Також з 28 грудня найпростіший тариф Vodafone 4G Smart XS подорожчає з 35 грн до 45 грн. У пакет входить 1 Гб інтернету, 100 хв. по Україні. Піднімуться тарифи й в інших пакетах. Vodafone Smart S – до 85 грн – 5 Гб і 200 хвилин. Vodafone 4G Smart M – до 130 грн – 9 Гб та 300 хв.
З 13 січня 2021 року відбудуться зміни в умовах деяких тарифних планів Lifecell. Для тарифів “Лайфхак”, “Інтернет Жара”, “Залізна двадцятка”, “4 Безліміти 2019”, “Жара GO”, “Жара GO PLUS”, “Комфорт” змінять вартість пакетів послуг на 4 тижні/30 днів.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 💸

За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас