Рекордна сума: п'ятнадцятий завод "Укрспирту" продали на аукціоні за 234 мільйони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рекордна сума: п'ятнадцятий завод "Укрспирту" продали на аукціоні за 234 мільйони

Казна та Політика
590
Фонд держмайна на приватизаційному аукціоні продав Вишняківське МПД за 234 млн грн – це рекорд у приватизації спиртових активів.
Про це повідомляє пресслужба Фонду в Facebook.
“За об’єкт приватизації на торгах змагалися одразу 8 компаній, а стартова ціна зросла у 10,4 разів – з 22,4 млн грн до 234 млн грн. Наразі це найуспішніший аукціон з приватизації спиртових активів і за конкуренцією, і за фінальною вартістю об’єкта”, – йдеться у повідомленні.
Зазначається, що новий власник отримає, зокрема, спиртосклад, бродильний цех, виробничу лабораторію і будівлю брагоректифікації.
“Переможець аукціону тепер повинен підписати протокол про результати аукціону, укласти договір купівлі-продажу і провести розрахунок. Після цього процес приватизації Вишняківського МПД вважатиметься офіційно завершеним. У разі відмови від лоту переможець аукціону повинен буде сплатити до бюджету вартість гарантійного внеску – близько 2 млн грн. Після цього право на придбання об‘єкта переходить до учасника, який завершив аукціон на другому місці”, – пояснили у відомстві.
Це 15-й спиртзавод, який продали на приватизаційному аукціоні.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас