Експерти підрахували, скільки українці купили квартир у Польщі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти підрахували, скільки українці купили квартир у Польщі

Нерухомість
13847
За минулий рік українці придбали в Польщі 3,2 тисячі квартир. В основному купували у великих містах: Варшаві, Кракові, Вроцлаві, Познані та Гданську.
Це на 40% більше від всієї нерухомості, яку купили іноземці в 2019 році.
Таким чином наші громадяни за минулий рік інвестували найбільше коштів у польську нерухомість. Останній раз українці так активно скуповували нерухомість в Польщі ще в 2015 році. Найчастіше житло купували у Варшаві, Кракові, Вроцлаві, Познані та Гданську.
Нагадаємо, Україна потрапила в ТОП-10 країн з найпомітнішим зростанням цін на житло. У третьому кварталі 2020 року ціни на житло в Україні зросли на 10,3%. Про це свідчать дані дослідження Global House Price Index компанії Knight Frank. Експерти проаналізували динаміку цін на житло в третьому кварталі в 56 країнах світу на підставі офіційної статистики.

Довідка Finance.ua:

  • Середня вартість квадратного метра в новобудовах передмістя Києва другий місяць поспіль залишається на колишньому рівні – 16 тис. грн/кв. м. Практично без змін і середній показник за віддаленістю від міста, хіба що в радіусі до 5 км вартість квадрата в ЖК піднялася на 1,7% або 300 грн – до 17,8 тис. грн/кв. м.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас