У Skoda Rapid все ж буде наступник (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Skoda Rapid все ж буде наступник (фото)

Технології&Авто
2463
Компанія Skoda готує новинку для Індії. За попередніми даними, модель побудують на спрощеній версії «візкаи» MQB, але при цьому машині пророкують бензинову «турботрійку» 1.0 TSI, яка є у актуального місцевого Рапіда, пише news.infocar.ua.
За словами представника Skoda, нова модель дебютує в кінці 2021-го, вона буде трохи більшою від актуально «чотиридверки». До речі, новинку він називає саме седаном, повідомляє видання Autocar India з посиланням на топ-менеджера місцевого офісу марки.
Також топ-менеджер відзначив, що вже бачив машину, і що вона «справді гарна». До слова, поки не відомо, як саме будуть позиціонувати таку Шкоду – як Rapid наступного покоління чи як абсолютно нову модель з іншим ім’ям.

Skoda Rapid для Індії. Довжина – 4413 мм, колісна база – 2552 мм
Autocar India, в свою чергу, додає, що седан побудують на платформі MQB-A0-IN, створеної спеціально для Індії. Нагадаємо, за розробку цього «візка» відповідала сама Шкода, на якій тепер відповідальність за діяльність всього концерну Volkswagen на індійському ринку. Платформа, по суті, являє собою здешевлений варіант глобальної MQB, на MQB-A0-IN також будуть базуватися нові компактні паркетники Skoda і Volkswagen (поки їх показали лише у вигляді концептів – Vision IN і Taigun відповідно).
Хочете купити нове авто, але бракує коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе вибрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги щодо кредитних продуктів і пропонуємо найкращі варіанти:
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас