Завдяки Apple і Microsoft індекс Nasdaq оновив історичний максимум — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Завдяки Apple і Microsoft індекс Nasdaq оновив історичний максимум

Фондовий ринок
272
Біржовий індекс Nasdaq оновив історичний максимум в ході торгової сесії в понеділок, 7 грудня.
Про це повідомляє Reuters.
В ході торгової сесії в понеділок, 7 грудня, індекс технологічних компаній Nasdaq вперше подолав позначку в 12 500 пунктів.
Індекс Nasdaq піднімався до рівня 12 523, оновивши таким чином історичний максимум. Зростання відбулося за рахунок подорожчання акцій технологічних компаній Apple, Facebook і Microsoft.
У понеділок влада Каліфорнії змусила більшу частину штату закрити магазини і залишитися вдома, після повідомлення про рекордні 30 000 нових випадків коронавірусу днем ​​раніше.
«Це компанії, які можуть досягти успіху, навіть якщо економіка знову вийде з ладу. Це більше нагадує початок 2020 року, і я думаю, що це дає інвесторам можливість зазирнути в майбутнє і спробувати знайти інвестиції, які будуть працювати в 2021 році», – зазначив стратег по акціях MAI Capital Management в Огайо Крістофер Грізанті.
2 грудня 2020 року біржа Nasdaq звернулася до комісії з цінних паперів США з проханням дозволити їй ввести нові стандарти щодо компаній, які торгуються на біржі.
За новими правилами, які пропонує ввести Nasdaq, ради директорів більшості компаній повинні включати директора-жінку, представника ЛГБТ-спільноти та одну людину «недопредставленої меншини».
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас