Bolt представив новий електросамокат Bolt-4 з системою попередження аварійних ситуацій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bolt представив новий електросамокат Bolt-4 з системою попередження аварійних ситуацій

Технології&Авто
814
Компанія Bolt представила новий електросамокат четвертого покоління з запасом ходу 40 км, який буде використовуватися у фірмовому сервісі прокату. Розробники вдосконалили його конструкцію, зробивши Bolt-4 більш стійким і маневреним завдяки низькому центру ваги і високому кліренсу. До того ж розряджений акумулятор можна швидко замінити на заряджений завдяки знімній конструкції.
Новинка оснащена датчиками попередження аварійних ситуацій, різких гальмувань і небезпечних рухів. Голосові та візуальні оповіщення дають користувачеві підказки (наприклад, про в’їзд в пішохідну зону або зону паркування) і попереджають пішоходів про можливу небезпеку, що повинно знизити ризик нещасних випадків. У разі небезпечного маневрування, різкого гальмування або падіння самокат може передати дані в службу підтримки Bolt, яка відреагує на ситуацію.
Електросамокат Bolt-4 розрахований на термін служби до 60 місяців завдяки модульній конструкції, яка в разі поломки дозволяє міняти окремі деталі (а не весь самокат). Він придатний для вторинної переробки, так що виробництво такого мікротранспорту буде здійснюватися в рамках довгострокової стратегії “Green Plan” щодо зниження екологічного сліду компанії і транспортної галузі в цілому.
Bolt представив новий електросамокат Bolt-4 з системою попередження аварійних ситуацій
Зараз Bolt пропонує сервіс з прокату електротранспорту в 45 містах 15 країн Європи. У 2021 році компанія планує запустити прокат електросамокатів і електровелосипедів більш ніж в 100 містах Європи. В Україні сервіс був запущений на початку серпня 2020 року в Києві.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас