Hyundai представила власну платформу для виробництва електромобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai представила власну платформу для виробництва електромобілів

Технології&Авто
530
У середу південнокорейський автовиробник Hyundai представив свою модельну платформу для виробництва електромобілів E-GMP. На її основі компанія збирається до 2025 року випустити 23 моделі електромобілів під брендами Hyundai та Kia.
Перші електромобілі, створені на основі цієї платформи, мають бути випущені вже наступного року. Також до 2025 року компанія планує продати 1 млн електромобілів по всьому світу.
Розроблена Hyundai платформа оснащена батареєю, яку можна зарядити на 80% за 18 хвилин, а однієї зарядки повинно вистачати на 500 км шляху.
Платформа являє собою структурний каркас автомобіля з деякими заданими параметрами і великою кількістю характеристик, що змінюються під конкретну модель. Можуть бути змінені вид шасі, відстань між колесами, розмір батареї та інші параметри, так що на основі однієї платформи можна створювати найрізноманітніші автомобілі – седани, позашляховики і т. д.
Власні модульні платформи для створення електромобілів вже представили багато автовиробників, в тому числі Volkswagen і General Motors, а в жовтні про створення своєї подібної платформи оголосив китайський виробник комплектуючих для електроніки Foxconn.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас