Facebook перейменував свою криптовалюту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook перейменував свою криптовалюту

Фінтех і Картки
656
Libra Association, засновником і учасником якої є компанія Facebook, оголосила про зміну назви своєї криптовалюти на Diem.
«Переходячи на назву «Diem», що означає новий день для проєкту, Diem Association продовжить переслідувати місію по створенню безпечної, надійної і відповідаючої вимогам платіжної системи, яка розширює можливості людей і підприємств по всьому світу», – зазначає компанія.
За словами гендиректора асоціації Стюарта Леві, проєкт Diem надасть просту платформу для розвитку фінтех-інновацій і дозволить споживачам і підприємствам проводити миттєві, недорогі і надійні транзакції.
«Ми прагнемо робити це таким чином, щоби сприяти розширенню доступу до фінансових послуг – розширюючи доступ для тих, хто цього найбільше потребує, і одночасно захищаючи цілісність фінансової системи шляхом стримування і виявлення незаконного поведінки. Ми раді представити Diem – нове ім’я, яке свідчить про зростаючу зрілість і незалежність проєкту», – зазначив Леві.
На думку американських оглядачів, зміна назви свідчить про бажання Facebook дистанціюватися від негативного контексту, з яким стала асоціюватися ще не запущена криптовалюта Libra через критику багатьох країн.
Компанія Facebook готується запустити свою криптовалюту у січні 2021 року.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас