Novus фіналізував угоду з придбання "Білла-Україна" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Novus фіналізував угоду з придбання "Білла-Україна"

Фондовий ринок
550
Власник ТОВ “Новус Україна” компанія Consul Trade House UAB завершила угоду з Rewe International AGо придбання 100% частки в статутному капіталі підприємства з іноземними інвестиціями (ПІІ) “Білла-Україна”, що розвиває в Україні мережу супермаркетів Billa.
“Ми пройшли вирішальний етап і завершили угоду про придбання мережі Billa. Наразі нам доступна можливість офіційно розпочати плідну роботу для злиття компаній”, – цитується в прес-релізі генеральний директор мережі Novus Марк Петкевич.
Операційний директор Novus Олексій Панасенко також додав, що графік роботи магазинів не зміниться. Крім того, ТОВ “Новус Україна” і ПІІ “Білла-Україна” продовжать працювати в звичайному режимі, виконуючи раніше досягнуті договірні зобов’язання перед партнерами і контрагентами.
Як повідомлялося, в жовтні-2020 Антимонопольний комітет України надав дозвіл компанії UAB Consul Trade House з групи Novus на придбання у Rewe International AG 100%-вої частки в статутному капіталі підприємства з іноземними інвестиціями (ПІІ) “Білла-Україна”.
ТОВ “Новус Україна” створено в 2008 році. Того ж року в країні було відкрито перший супермаркет Novus. Розвитком мережі супермаркетів Novus займається компанія BT Invest (Литва).
Станом на вересень 2020 року мережа налічує 46 об’єктів загальною площею понад 220 тис. кв. м. Компанія розвиває торгові об’єкти різних форматів площею від 0,5 до 7 тис. кв. м, в тому числі франчайзингові.
ПІІ “Білла-Україна” створено в 1998 році концерном Rewe Group, який був заснований в 1927 році в Кельні. В Україні перший супермаркет Billa було відкрито в лютому 2000 року в Києві. Станом на вересень 2020 року мережа налічує 35 об’єктів у Києві, Київській області та Житомирі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас