Єрмак - про касові апарати: Важливо, щоб великий бізнес не ховався за ФОПами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єрмак - про касові апарати: Важливо, щоб великий бізнес не ховався за ФОПами

Казна та Політика
1155
Голова Офісу президента Андрій Єрмак позитивно оцінив прийняття Радою законопроєкту про відтермінування обов’язкового використання касових апаратів для ФОПІв 2-4 груп. За його словами, важливо, щоб великий бізнес не ховався за ФОПами.
Про це він написав у FACEBOOK.
“Парламент ухвалив законопроєкт, який на рік відтерміновує обов’язкове використання касових апаратів для фізичних осіб – підприємців II-IV груп.
Щоб терміново вирішити ситуацію, президент Володимир Зеленський подав законопроєкт як невідкладний, і на його базі фракції знайшли компромісне рішення, яке отримало 319 голосів “за”. Тому це – спільна робота. Документ скасовує норму про так званий кешбек, яка викликала велике обурення у суспільстві. Ухвалені правки також зменшують перелік ризикових видів діяльності та прив’язують усі ліміти до ставки мінімальної заробітної плати, зокрема ліміт фіскалізації”, – зазначив Єрмак.
За його словами, в умовах пандемії та карантину для Зеленського важливо підтримати саме чесний малий і середній бізнес.
“Проте також важливо, щоб великий бізнес не ухилявся від сплати податків, ховаючись за ФОПами. Увага фіскальних органів має бути прикута саме до подібних схем. А чесні невеликі підприємці мають працювати спокійно”, – додав голова ОП.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас