Гороховський озвучив можливу вартість продажу проєкту monobank — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гороховський озвучив можливу вартість продажу проєкту monobank

Фондовий ринок
11132
monobank як банк і технологічна компанія може коштувати близько 8−10 його капіталів, якщо власники вирішать продати проєкт.
Про це в інтерв’ю НВ Бізнес заявив співзасновник monobank Олег Гороховський.
«Я вважаю, що ми можемо коштувати і 8, і 10 капіталів, якщо будемо робити все правильно і будемо рости такими темпами як росли», — заявив Гороховський.
Співзасновник monobank зазначив, що, якщо сьогодні банк продається за 1 капітал і з ним можна попрощатися, нічого не втративши, «це вже непогано», проте monobank позиціонує себе як роздрібна технологічна компанія, а тому може коштувати в рази дорожче.
«Є очікування того, скільки monobank може коштувати. Це не означає, що ми продамося за 8 капіталів, якщо нам запропонують. Ні. Це об’єктивна картина, якщо товар — не банк, а технологічна компанія, яка може технологічно брати клієнтів, заробляти на них, робити видатний клієнтський досвід з таким NPS», — заявив Гороховський.
На питання про те, чи буде проєкт продаватися, його співзасновник відповів «Не факт», зауваживши, що не знає, куди після кеш-ауту вкласти гроші від продажу, «щоб вони потім стільки приносили мені, скільки приносять сьогодні кошти, вкладені в monobank».

Оформити кредитну картку monobank на Finance.ua

За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас