Жителі Русанівських Садів заважають будувати Подільсько-Воскресенський міст - КМДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жителі Русанівських Садів заважають будувати Подільсько-Воскресенський міст - КМДА

Казна та Політика
1024
Учора невідомі особи, які представилися активістами від громади Русанівських Садів, вчергове перекрили рух технологічного будівельного транспорту, задіяного на будівництві Подільсько-Воскресенського мостового переходу.
Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.
“Такі незаконні дії унеможливлюють спорудження насипу, яким буде проходити лінія метрополітену, що сполучить лівий і правий береги, та призводять до коригування графіків завершення будівництва”, – сказав він.
«Враховуючи супротив окремих мешканців Русанівських Садів та перешкоджання ними будівництву важливого об’єкту транспортної інфраструктури міста, замовник будівництва та генеральний підрядник звернулися до правоохоронних органів із проханням вжити заходи з ліквідації незаконного перекриття руху будівельного транспорту вулицею Центральною Садовою та забезпечити громадський правопорядок під час здійснення будівельних робіт», – зазначив Олександр Густєлєв.
Будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу здійснюється в межах земельних ділянок, відведених в установленому порядку державними актами на право постійного користування, згідно з проектом, затвердженим розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 16.08.2016 р. № 697 відповідно до експертного звіту ДП «Укрдержбудекспертиза» від 05.07.2016 р. № 00-0160/1-16/ПБ.
Крім того, вул. Центральна Садова, якою здійснюється рух, є дорогою районного значення та перебуває у комунальній власності м. Києва.
Скоригованим проєктом передбачено розв’язку напрямків руху автомобільного транспорту в напрямку вулиць Оноре де Бальзака та Алішера Навої в обхід озера Райдужного, повідомили в КМДА.

Довідка Finance.ua:

  • Нагадаємо, раніше Віталій Кличко повідомив, що за останні кілька років у столиці відновили понад 1100 кілометрів доріг і проїздів. Під час ремонту, крім асфальту, оновлюють і тротуари, встановлюють нову систему освітлення, нову дощову каналізацію.
  • У Києві в передаварійному або аварійному стані перебуває 101 міст і шляхопровід.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас