"Укравтодор" планує відкрити рух на новозбудованому обході Дніпра в 2021р — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укравтодор" планує відкрити рух на новозбудованому обході Дніпра в 2021р

Казна та Політика
402
Державне агентство автомобільних доріг України (“Укравтодор”) планує в 2021 році ввести в експлуатацію Південний обхід м. Дніпро.
Як повідомляється на Telegram-каналі агентства, про це заявив голова “Укравтодору” Олександр Кубраков в ході інспекції будівництва проєкту спільно з Президентом Володимиром Зеленським у четвер.
За його словами, нова ділянка дороги дозволить розвантажити автомобільний трафік у м. Дніпро.
“Коли буде добудована ця ділянка, весь трафік, який в’їжджає в Дніпро через південний міст, буде направлений в обхід міста. І виходити на трасу Н-08 в напрямку Запоріжжя”, – зазначив він.
Агентство зазначає, що реалізація проєкту “Будівництво другої черги Південного обходу м. Дніпро” передбачає будівництво автомобільної дороги загальною протяжністю 7,1 км від автодороги держзначення Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя (через м. Кременчук) – Маріуполь до південного мосту через р. Дніпро.
Крім того, передбачено будівництво двох транспортних розв’язок у двох рівнях, штучних споруд для проїзду сільгосптехніки, перебудову магістральних газопроводів, ліній електропередач та інших комунікацій.
Будівництво Південного обходу м. Дніпро було розпочато в 2021 році.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас