"Укрзалізниця" хоче перевозити 50% туристів, які подорожують Україною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" хоче перевозити 50% туристів, які подорожують Україною

Фондовий ринок
252
АТ “Укрзалізниця” (УЗ) хоче, щоб мінімум 50% туристів, які подорожують Україною, обирали залізницю, повідомив голова правління УЗ Володимир Жмак.
“У наявних умовах ми звертаємо увагу на внутрішній туризм, оскільки зовнішній зараз переживає не найкращі часи. Внутрішній туризм “Укрзалізниця” вважає одним з тих напрямків, який може розвиватися і приносити кошти українській економіці. Ми хочемо досягти позначки 50% всіх туристів, які пересуваються в Україні. Стимулювати їх змінити автобуси на наші комфортні пасажирські вагони”, – сказав Жмак під час круглого столу з Державним агентством розвитку туризму України і туроператорами в Києві в четвер.
Голова УЗ зазначив, що наразі в цьому напрямку компанія вже проводить роботу.
“Вже зараз ми знижуємо вартість квитків у першому класі, надаємо гнучку систему знижок за викуп квитків задовго до дати виїзду. Крім того, ми знижуємо тариф на бронювання груп. Якщо раніше туроператори були змушені платити 200 грн за туриста вашої групи, то ми знижуємо до 80 грн. І далі будемо вводити шкалу: чим більша група, тим менше будете (туроператори. – Ред) платити за кожного члена групи”, – додав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас