IBM скоротить 10 тисяч співробітників - Bloomberg — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IBM скоротить 10 тисяч співробітників - Bloomberg

Фондовий ринок
616
Компанія IBM планує скоротити близько 20% співробітників компанії в Європі, щоб знизити витрати в сервісному підрозділі, який повільно розвивається.
Про це повідомляє Bloomberg.
Компанія IBM планує скоротити близько 10 тис. робочих місць в Європі з метою знизити витрати в повільно зростаючому сервісному підрозділі і підготувати бізнес до відокремлення.
Зазначається, що це близько 20% усіх співробітників компанії в регіоні. Найсильніше скорочення торкнуться Великобританії та Німеччини. Також масові звільнення заплановані в Польщі, Словаччині, Італії та Бельгії.
Про заплановані скорочення IBM оголосила на початку листопада на зустрічі з європейським представником профспілки робітників. Планується, що скорочення завершаться в першій половині 2021 року.
«Наші кадрові рішення приймаються для того, щоб забезпечити найкращу підтримку нашим клієнтам у використанні гібридної хмарної платформи на базі штучного інтелекту», – заявив прес-секретар компанії.
За даними Bloomberg, найсильніше постраждає бізнес IBM в сфері традиційних IT-послуг – управління центрами обробки даних клієнтів і інформаційна підтримка при встановленні, експлуатації та ремонті обладнання.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас