Краще Чорної Пятниці - тільки кешбек після неї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Краще Чорної Пятниці - тільки кешбек після неї

Фінтех і Картки
41
Чорна П’ятниця, а у багатьох брендів – Чорний Тиждень або навіть місяць, – це об’єктивно чудова можливість купити бажане за вигідною ціною. Особливо це відчувається при покупці більш дорогих товарів: наприклад, смартфон, ноутбук, зимовий верхній одяг або меблі.
Придбати все відразу, хоч і за зниженою ціною – може стати фінансово складно. Тому до Чорної П’ятниці готуються не тільки магазини, але і банки. У пропозиціях особливе місце займають кредитні карти з високим лімітом для майбутніх покупок і, звичайно ж, кешбек.
Кешбек до Чорної П’ятниці
Офіційно найвигідніший кешбек року пропонує цієї Чорної П’ятниці UnexBank – до 500 грн кешбек на такі категорії:
  • 10% на покупки в магазинах одягу та взуття, а вони, як правило, становлять 80% придбаних товарів більшості населення;
  • 5% на нову електроніку: чи то новий телефон, чи новий холодильник;
  • 5% на спортивні товари та послуги, якщо хтось планує купити новий абонемент на Чорну П’ятницю;
  • 5% в книжкових магазинах, а також магазинах, що реалізують канцелярію;
  • 25% – найбільша пропозиція повертає кешбек на готелі – відмінний варіант для вікенду в Карпатах, щоб повернути чверть ціни.
Усе, що потрібно зробити – це вибрати свою категорію на місяць і зробити оплату від 300 грн. Кешбек доступний для власників флагманських карт Юнекс Банку: UnexCard і UnexSmart.
UnexCard – це кредитна карта і саме її ми б радили оформити для масштабних покупок у розпродаж. На карті доступний кредитний ліміт до 100 000 грн, який автоматично оновлюється після погашення витрачених коштів. На повернення кредитних коштів дається 62 дні – у цей час можна погасити ліміт без відсотків і комісій, а по закінченню цього терміну ставка становить 3,5%.
Якщо ж кредитний ліміт – не ваша прерогатива, тоді вибирайте UnexSmart. Це дебетова карта з комплектом «бонусів» для щоденних витрат: більшість операцій і розрахунків по карті проходять без комісії, є обмін валют онлайн і оплата комунальних, до того ж, накопичується відсоток на залишок.
Бонус для online розрахунків
Ще в Юнекс Банк створили спеціальну пропозицію до кінця року – оплата послуг в додатку UnexBank буде без комісії і з додатковим кешбек 5%. Так клієнтів залучають здійснювати щоденні платежі онлайн і не ходити у відділення банку, тримаючись на відстані від впливу вірусу.
Спеціальна пропозиція доступно всім власникам карт банку, а власники UnexCard і UnexSmart зможуть отримати до 1000 грн загального кешбеку: максимальна сума виплати 500 грн за обрану категорію на місяць плюс 500 грн за оплату комунальних.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас