Нове відділення "Мегабанку" відкрилося на Сумщині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нове відділення "Мегабанку" відкрилося на Сумщині

Особисті фінанси
30
Нове відділення "Мегабанку" відкрилося на Сумщині
АТ «МЕГАБАНК» продовжує розвиток у північному регіоні й 20 листопада відкрило своє відділення у місті Глухів. Це сьоме за рахунком відділення банку у Сумській області.
Подія відбулася з урочистостями, за участі заступника Голови Правління АТ «МЕГАБАНК» Андрія Третяка, в.о. начальника управління розвитку регіональної мережі банку Дениса Чернишова, очільника Сумського центрального регіонального відділення Володимира Мартиненка, колективу та перших клієнтів банку.
У «МЕГАБАНКУ» прийнято будь-яку кризу розглядати як можливість для розвитку. Безумовно, зараз непростий час, однак, ми завжди керуємося принципом, що треба бути ближче до клієнтів. Ми пішли на такий крок і готові надавати всі фінансові послуги клієнтам, – відзначив під час урочистого відкриття відділення заступник Голови Правління АТ «МЕГАБАНК» Андрій Третяк.
За його словами, сьогодні 30% активів банку складає кредитування представників сільського господарства, 30% – представників торгівлі, решта відсотків поділена між роздрібним бізнесом, мікробізнесом і промисловістю.
Ми знаємо, як працювати з усіма категоріями клієнтів. Ми серйозно взяли курс на оновлення та цифровізацію банку – проект todobank тому підтвердження. Проте наша відмінність від інших необанків у тому, що ми не втратили індивідуального підходу до нашого клієнта, намагаємося вирішити кожне його питання унікально й оперативно, як у додатку, так й у відділеннях, – додав Андрій Третяк.
Як розповів очільник Сумського центрального регіонального відділення Володимир Мартиненко, нове відділення надаватиме повний спектр банківських послуг, а низку послуг у Глухові можна буде отримати тільки у «МЕГАБАНКУ».
Це продаж банківських зливків, продаж/купівля семи видів валют і у майбутньому плануємо відкрити депозитарні комірки, – повідомив Володимир Мартиненко. Також невдовзі з’явиться банкомат «МЕГАБАНКУ».
Очолив нове відділення Олександр Шалаш, який має 15-річний стаж роботи у банківській сфері.
Серед перших клієнтів «МЕГАБАНКУ» у Глухові малі та середні підприємства, фермерські господарства, приватні підприємці. Однією з них є пані Ірина з Путивльщини. Тепер банк став ближчим до клієнтки.
Послугами «МЕГАБАНКУ» наша родина користується вже третій рік. Ми задоволені банком, його персоналом, рівнем обслуговування. До цього часу доводилося їздити до центрального відділення у Сумах. Відтепер будемо обслуговуватися у Глухові, а це зручніше, – відзначила пані Ірина.
Цього дня всі клієнти, які завітали до відділення, отримали подарунки від банку.
Урочистості з відкриття відділення відбулися у рамках карантинних вимог: не більше 20 осіб на заході, з дотриманням дистанції та носінням захисних масок.
Відділення «Глухівське №1» чекає клієнтів за адресою: вул. Спаська, 23. Телефон: (054)277-93-07, 277-93-08. Відділення обслуговує клієнтів щоденно з 9.00 до 17.00 з перервою 13.00-14.00, режим роботи каси: 9.00-16.00 (перерва: 13.00-14.00). Вихідні дні: субота і неділя.
Нове відділення "Мегабанку" відкрилося на Сумщині
Нове відділення "Мегабанку" відкрилося на Сумщині
Нове відділення "Мегабанку" відкрилося на Сумщині
За матеріалами:
Мегабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас