У терміналах Sistema можна здійснювати оплати понад 5 тисяч гривень завдяки застосунку Дія — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

У терміналах Sistema можна здійснювати оплати понад 5 тисяч гривень завдяки застосунку Дія

Фінтех і Картки
333
У терміналах Sistema можна здійснювати оплати понад 5 тисяч гривень завдяки застосунку Дія
Фінансова компанія Sistema спільно з Міністерством цифрової трансформації України запустила шеринг документів – можливість передачі даних біометричного закордонного паспорта за допомогою мобільного застосунку Дія.
Sistema першою серед платіжних систем України запустила проєкт інтеграції мобільного застосунку Дія з терміналами самообслуговування.
Користувачі терміналів Sistema відтепер можуть здійснювати операції на суму до 30 тисяч гривень поділившись даними біометричного закордонного паспорта через застосунок.
Для здійснення платежу понад 5 тисяч гривень користувачеві необхідно:
1. Обрати кнопку «Сплатити більше з Дія» на екрані терміналу Sistema
2. Відсканувати QR-код за допомогою будь-якого зручного для користувача QR-сканера і підтвердити відправку даних через застосунок Дія.
Нагадуємо, що 28 квітня 2020 року вступили в дію нові правила фінмоніторингу, згідно з якими, максимальна сума платежу без ідентифікації даних про платника не може перевищувати 5 тисяч гривень (Закон України №361).
Нову функцію вже можуть тестувати кияни. У грудні шеринг в терміналах Sistema запрацює по всій Україні. Це більше 5 тисяч сервісів для оплати і понад 5,5 тисяч терміналів по всій території країни.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас