Перший комікс про Бетмена продали на аукціоні за рекордні $1,5 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перший комікс про Бетмена продали на аукціоні за рекордні $1,5 млн

Світ
311
Примірник «Детективного коміксу» №27 1939 року став найдорожчим в історії коміксом із Бетменом у головній ролі. Його продали на аукціоні за 1,5 мільйона доларів.
Про це пише Hollywood Reporter.
Зазначається, що стан цього невідреставрованого примірника компанія Certified Guaranty оцінила як «відмінно/дуже добре». Таким чином він став однією з двох копій цього коміксу у такому хорошому стані. Загалом лише 5 інших невідновлених коміксів коли-небудь отримували таку високу оцінку від Certified Guaranty, що робить цей випуск особливим.
«Я зовсім не здивований результатом. Врешті, це одна з найкращих копій одного з найважливіших видань коміксів, які ви коли-небудь бачили», — каже про результати аукціону віцепрезидент аукціонного дому Heritage Auctions Баррі Сандовал.
Перший комікс про Бетмена продали на аукціоні за рекордні $1,5 млн
За інший примірник цього ж коміксу десять років тому на аукціоні віддали 1 мільйон 75 тисяч доларів.
Хоч і цей комікс про Бетмена є найдорожчим, що коли-небудь продавав аукціон Heritage Auctions, рекорд серед коміксів був встановлений у 2014 році. Тоді копія Action Comics №1 (там уперше з’явився Супермен) була продана у відмінному стані на eBay за 3,2 мільйона доларів.
За матеріалами:
hromadske
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас