Forward Bank запропонував продукт КОКО-КЕШ Рефінанс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forward Bank запропонував продукт КОКО-КЕШ Рефінанс

Фінтех і Картки
90
Forward Bank пропонує клієнтам новий продукт КОКО-КЕШ РЕФІНАНС – рефінансування кредитної заборгованості, що дозволяє отримати кредит на вигідних умовах для погашення існуючих кредитів в інших банках або фінансових організаціях.
Рефінансування можна оформити на суму від 5 000 до 200 000 грн строком від 36 до 48 місяців. Для отримання кредиту до 75 000 грн клієнту необхідно надати лише паспорт та реєстраційний номер облікової картки платника податків (ІПН). Якщо сума кредиту перевищує 75 000 грн – клієнт має надати документ, що підтверджує дохід.
«Сьогодні ми пропонуємо клієнтам КОКО-КЕШ РЕФІНАНС. Завдяки цьому продукту клієнти, що мають кредитну заборгованість в інших банках або фінансових організаціях, можуть рефінансувати її у нас. Ми готові допомогти об’єднати до 5-ти різних кредитів в один і видати при необхідності додаткові кредитні кошти. Спеціальні умови продукту дозволяють обслуговувати рефінансовані кредити за зниженим платіжним навантаженням. Наприклад, середня комісія по кредиту готівкою на ринку сьогодні складає від 2,99 до 4,99%, ми ж готові оформити клієнту рефінансування кредитів під 2,11% на місяць!» – прокоментував Андрій Прусов, заступник голови правління Forward Bank.
КОКО-КЕШ РЕФІНАНС можна оформити у відділеннях, мініофісах та кредитних центрах банку, або подати заявку онлайн. Клієнти мають цілодобову можливість обслуговувати кредит в інтернет-банку Forward online без додаткових комісій.
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас