Понад 320 тис. грн виплатила СГ ТАС за пошкоджене вогнем авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 320 тис. грн виплатила СГ ТАС за пошкоджене вогнем авто

Особисті фінанси
37
Ледь не щодня в Україні стаються пожежі, в яких суттєвих пошкоджень зазнають й автомобілі. Причини їх можуть бути різними, починаючи від самозаймання внаслідок несправності транспортного засобу і закінчуючи протиправними діями громадян, тобто підпалами. Втім, за яких би обставин не сталася пожежа, наслідки її зазвичай – жахливі. Адже, за словами експертів, автівка може вигоріти вщент буквально за три – чотири хвилини! Годі й казати, що збитки від таких надзвичайних подій – колосальні.
Саме такий прикрий випадок нещодавно стався на Закарпатті. Повернувшись ввечері з роботи, клієнт СГ «ТАС», як завжди, залишив свій універсал VW Golf Variant на парковці неподалік свого будинку. А вже за кілька годин йому повідомили, що авто палає. Рятувальники, які оперативно прибули на виклик, швидко локалізували пожежу та загасили полум`я, однак вогонь встиг наробити біди – авто майже повністю згоріло.
Що саме стало причиною пожежі, ще належить з`ясувати правоохоронцям, наразі слідство триває. Водночас Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», отримавши повідомлення про інцидент та не гаючи часу, визнала випадок страховим та прийняла рішення про відшкодування автовласникові понесених ним збитків в повному обсязі. Сума страхової виплати склала 321845 грн.
Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» є унікальною розробкою СГ «ТАС», що включає в себе п`ять програм автострахування, розрахованих на всі сегменти автовласників. Так, в залежності від власних потреб в рівні страхового захисту, водійського досвіду та фінансових можливостей кожен автомобіліст може обрати оптимальну для себе програму в рамках одного договору – з відповідним страховим покриттям та за прийнятою для себе ціною.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас