Довіра клієнтів банку визначається його показниками! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Довіра клієнтів банку визначається його показниками!

Кредит&Депозит
17
Так, активи АТ «БАНК СІЧ» в листопаді вже склали понад 4 млрд. грн. В цьому році ми — Банк № 1 в Україні за темпом приросту активів порівняно з минулим роком.
За період діяльності з 2011 року ми маємо значні здобутки і хочемо поділитись наступним.
Обсяг коштів клієнтів банку складає понад 2,5 млрд. грн. Приємно, що нам довіряють українці. Ми це цінуємо і розвиваємось задля вас, наші клієнти! Ви можете бути впевнені у ваших заощадженнях на банківському рахунку!
Кредитний портфель банку складає 1,5 млрд. грн. Важливо, що у цьому портфелі забезпеченням більш ніж на 1 млрд. грн. є депозити, що є гарним показником забезпеченості та ліквідності застав за наданими банком кредитами. Ми надаємо кредити як фізичним особам, так і юридичним. Наш банк завжди піклується про потреби клієнтів і підтримує розвиток бізнесу, що є вкрай необхідним для розвитку економіки країни.
Портфель облігацій внутрішньої державної позики АТ «БАНК СІЧ» перевищив 2 млрд. грн. АТ «БАНК СІЧ» увійшов у Топ-10 банків з українським капіталом за показником об’єму портфеля ОВДП!
Щороку банк стає ближчим до клієнта, ми впроваджуємо нові технології, відкриваємо все більше нових відділень: Київ, Одеса, Харків, Львів та інші міста, — мережа складається з понад 60-ти банківських відділень.
Дякуємо, що обрали нас!
За матеріалами:
Банк Січ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас