СГ ТАС виплатила 800 тис. грн за пошкоджене в масштабній аварії авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ ТАС виплатила 800 тис. грн за пошкоджене в масштабній аварії авто

Особисті фінанси
71
Аварія, учасниками якої стали аж чотири транспортні засоби, в тому числі застрахований СГ «ТАС» автомобіль BMW X5, сталася на околиці Києва.
Водій вантажного автомобіля DAF, що їхав в потоці машин за BMW, в якийсь момент втратив контроль над ваговозом, не зміг вчасно загальмувати, в результаті чого врізався в позашляховик. Удар був настільки сильним, що авто клієнта СГ «ТАС» влетіло в іншого учасника дорожнього руху – автомобіль Renault, що їхав попереду, а той, в свою чергу, врізався в Lexus, який рухався перед ним. Таким чином, в результаті аварії було пошкоджено загалом чотири автомобілі, та найбільших та найчисельніших пошкоджень кузова зазнав саме BMW X5. Так, в автомобіля було пошкоджено задній та передній бампери, всі чотири крила, решітку радіатора, кришку багажного відсіку, капот, розбито заднє скло, ліхтарі та блок-фари тощо.
Страхова група «ТАС», де позашляховик було застраховано за договором «Правильне КАСКО», отримавши повідомлення про випадок, який згодом було визнано страховим, взялася до вивчення обставин пригоди. За результатом розгляду справи страховиком випадок було оперативно врегульовано – клієнтові було виплачено страхове відшкодування в розмірі заподіяних йому внаслідок страхової події збитків. Сума виплати склала 799212 грн.
Нагадаємо, СГ «ТАС» впродовж останніх років міцно утримує позиції безперечного лідера на ринку автострахування України. Так, компанія посідає перше місце в сегментах як обов’язкової, так і добровільної «автоцивілки» та входить до ТОП-7 найбільших страховиків на ринку КАСКО. Щодня Страхова група «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування в середньому 3,4 млн грн страхових відшкодувань, з яких 2,84 млн грн – за договорами автострахування.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас