СБУ блокувала підпільне виробництво алкоголю: вилучено фальсифікату на 3,5 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ блокувала підпільне виробництво алкоголю: вилучено фальсифікату на 3,5 млн грн

Кримінал
281
Служба безпеки заблокувала в Чернігові незаконні виробництво і збут оптових партій контрафактної підакцизної продукції сумнівної якості. Правоохоронці вилучили товару більш ніж на 3,5 млн грн, повідомила пресслужба СБУ.
Під час обшуків за місцем проживання фігурантів та виробництва оперативники виявили майже 1,5 т спирту невідомого походження, приблизно 1,5 тис. л готової до збуту алкогольної продукції, а також 3,5 тис. пачок контрафактних тютюнових виробів.
За попередніми даними, нелегальний бізнес організували кілька жителів обласного центру. Вони виготовляли фальсифікат із сировини невідомого походження в антисанітарних умовах. Підпільний цех функціонував у приміщенні місцевого гаражного кооперативу.
Готову продукцію зловмисники реалізовували під виглядом відомих вітчизняних та іноземних брендів через одну з оптових баз і точки роздрібної торгівлі в регіоні.
В рамках кримінального провадження тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин. Виробництво відкрили за ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут підакцизних товарів) та ст. 199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збут підроблених марок акцизного податку) КК України.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас