У WhatsApp запустили функцію інтернет-магазину прямо в чатах (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У WhatsApp запустили функцію інтернет-магазину прямо в чатах (відео)

Технології&Авто
447
Розробники WhatsApp розширили функціональність мессенджера, додавши в нього можливість покупки товарів та послуг за допомогою вбудованих форм. Компанія опублікувала тематичний відеоролик, що демонструє оновлені можливості фірмового додатка.
Відповідно до рекламного тизеру, написавши спеціальному чат-боту обраного інтернет-магазину, користувач отримає доступ до онлайн-каталогу прямо у вікні месенджера.
Кнопка “Покупки” полегшує процес для користувачів, які хочуть переглядати каталоги товарів та послуг підприємств, усуваючи необхідність переходити до бізнес-профілю.
Нова кнопка, яка нагадує піктограму вітрини, відразу вказуватиме, що компанія має каталог, і дозволить користувачам отримати до нього доступ одним натисканням.
Вибравши потрібний товар, власнику ґаджета залишиться лише зробити оплату й очікувати доставку за вказаною адресою. Ймовірно на етапі запуску у ролі платіжної системи буде використовуватися Facebook Pay.
У WhatsApp зазначають, що кнопка покупок доступна у всьому світі. Вона замінює кнопку голосового дзвінка в інтерфейсі програми у бізнес-профілях. Крім того користувачі все ще можуть здійснювати голосові дзвінки за допомогою кнопки дзвінка, що дозволяє їм вибирати між відео та голосом.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас