СБУ проводить розслідування за підсумками аудиту "Нафтогазу" - Шмигаль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ проводить розслідування за підсумками аудиту "Нафтогазу" - Шмигаль

Казна та Політика
295
Служба безпеки України проводить розслідування за підсумками аудиту Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України”, проведеного Державною аудиторською службою, по завершенні якого будуть оприлюднені результати.
Про це в ефірі одного з телеканалів заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
“Дійсно був проведений аудит. Є результати Державної аудиторської служби. Результати негативні. Частину ми бачили вже в ЗМІ, але там були представлені некоректні матеріали. За підсумками аудиту СБУ зараз проводить відповідне розслідування, результати будуть оприлюднені”, – сказав він.
Прем’єр зазначив, що за негативні результати у фінансовій звітності держкомпаній відповідальність понесуть правління, керівники та, зокрема, наглядові ради.
“Відповідальність несе правління, керівники. Все це прописано в статутах. І всіх людей, які умовно можуть бути винними в якихось порушеннях, легко визначити та вказати на їх відповідальність. І вони не можуть сказати: “Нам подзвонили з Кабміну, це політично необхідне рішення”. Ці підприємства є самостійними суб’єктами економічної активності”, – підкреслив Шмигаль.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас