Утилізація відходів - новий кредит за програмою "5-7-9%" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Утилізація відходів - новий кредит за програмою "5-7-9%"

Кредит&Депозит
60
Наш черговий кредит за програмою «5-7-9%» виданий Центру управління відходами (ЦУВ) – київській компанії, що займається утилізацією електричних та електронних, у тому числі й небезпечних, відходів. Кошти за доступним кредитом підуть на купівлю спеціального шредеру.
Як зазначили у компанії, вони працюють лише з тими відходами, з якими точно знають, що робити. Це люмінесцентні лампи, електронні відходи, акумулятори та батарейки. Сьогодні компанія надає і нові послуги. Наприклад, з утилізації продуктів харчування, де 90% протермінованої молочної продукції можна переробити, а 10% відправити на спалення, в результаті якого буде вироблена теплова та електрична енергія.
«Наша компанія професійно займається утилізацією відпрацьованої та непридатної до використання комп’ютерної та побутової техніки. Два роки тому ми запустили програму роздільного збору відходів придатних для вторинної переробки – «Зелений офіс». Наразі ми є лідерами з утилізації відходів комп’ютерної та побутової техніки в Україні, активно розвиваємо культуру роздільного збирання відходів та обслуговуємо більш ніж 400 компаній», – розповідає Олександр Возний, керівник ЦУВ
Отримані кошти будуть витрачені на закупівлю обладнання, яке дозволить переробляти більші обсяги відходів, а отже зменшити кількість відходів, які потрапляють в наші ліси та на сміттєзвалища.
«Я вважаю, що кожен бізнес має бути соціально-відповідальним, щоб допомагати свідомим громадянам змінювати світ швидше та якісніше. Зараз ми в ЦУВ готуємо дуже крутий проєкт – мобільні пункти прийому відходів. Це те, про що так часто нас запитують і просять організувати. Як це працюватиме? Наші авто будуть їздити та стояти в різних районах міста та області для того, щоб кожен охочий міг безкоштовно здати свою техніку та інші відсортовані відходи на переробку», – поділився Олександр.
Ми щиро віримо, що професійна мрія Олександра – сучасний автоматизований завод із переробки електричних та електронних відходів в Україні, скоро стане реальністю, адже Банк також робить вагомий внесок у ті зміни, які ми разом хочемо бачити в країні. Роздільний збір сміття – вже давно є звичною справою для співробітників ЕКОбанку. А правильно перероблені тони непотрібних речей – це відходи, які ніколи не потраплять на звалища та в природу.
Нагадаємо: наразі УКРГАЗБАНК – лідер серед держбанків за обсягом доступних кредитів для українського бізнесу. Банк активно підтримує молодих підприємців та їх новітні починання: близько 7 млн грн отримали молоді бізнесмени на свої стартапи.
Утилізація відходів - новий кредит за програмою "5-7-9%"
Утилізація відходів - новий кредит за програмою "5-7-9%"
Утилізація відходів - новий кредит за програмою "5-7-9%"
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас