Підозра на 1 мільйон: посадовцям Миколаївського порту обрали запобіжні заходи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підозра на 1 мільйон: посадовцям Миколаївського порту обрали запобіжні заходи

Кримінал
284
Посадовим особам Миколаївської філії Адміністрації морських портів України, які підозрюються у заволодінні 1 млн грн, обрано запобіжні заходи.
Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу прокуратури Миколаївської області.
«9 листопада слідчим суддею Центрального районного суду м. Миколаєва розглянуто клопотання слідчого, погоджено з процесуальним керівником обласної прокуратури та обрано запобіжні заходи трьом посадовим особам Миколаївської філії ДП «Адміністрація морських портів України», які підозрюються у заволодінні коштами державного підприємства у розмірі понад 1 млн грн (ч. 5 ст. 191 КК України)», – йдеться у повідомленні.
Зокрема, начальнику відділу персоналу та організації Миколаївської філії обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб із визначенням розміру застави в сумі 1 млн грн, заступнику начальника з економіки та фінансів вказаного підприємства – у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з визначенням розміру застави в сумі 500 тис. грн та заступнику начальника з розвитку портової інфраструктури – у вигляді цілодобового домашнього арешту.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас