Apple урізала можливості зарядки iPhone 12 mini — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple урізала можливості зарядки iPhone 12 mini

Технології&Авто
669
iPhone 12 mini, який готується до старту продажів, стане найбільш компактним представником фірмової лінійки. Але як з’ясувалося, від інших моделей оновленої серії гаджетів Apple апарат буде відрізнятися не тільки розмірами. Ще одна зміна виявилася пов’язаною з функцією бездротової зарядки за допомогою аксесуара MagSafe.
На сторінці служби підтримки Apple з’явилася інформація про максимальну підтримувану потужність живлення апарата при використанні оригінального аксесуара з магнітним кріпленням. За даними виробника, для моделі з приставкою mini це значення знижено з 15 до 12 Вт. Для досягнення цього показника MagSafe необхідно підключати до блоку живлення з портом USB Type-C з характеристиками вихідного струму 9 В/2,03 А. Таким чином, для зарядки новинки підійде торішній аксесуар на 18 Вт.
Виробник також відзначає, що зазначена потужність зарядки може бути зменшена, оскільки залежить від багатьох факторів, включаючи температуру і активність системи. З іншого боку, за рахунок меншої ємності акумулятора iPhone 12 mini імовірно буде витрачати на повну зарядку приблизно той же час, що і старші представники фірмової серії.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас