Forward Bank увійшов до рейтингу digital-банків України за версією журналу banker.ua — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forward Bank увійшов до рейтингу digital-банків України за версією журналу banker.ua

Фінтех і Картки
42
Forward Bank увійшов до першого в Україні рейтингу digital-банків, що його опубліковано в журналі banker.ua. У п’яти номінаціях взяли участь 20 банків, обраних редакцією, включаючи державні і комерційні. Кожен банк посідає свою позицію в рейтингу, виходячи із загальних показників: чим вони більші, тим вище місце банку в таблиці. Враховувалися дані за поточний рік – до 01.10.2020.
Forward Bank отримав лідерські позиції digital-рейтингу у двох номінаціях:
• Найпопулярніші мобільні додатки – Forward online – у першій десятці серед найдіджиталізованих комерційних банків.
Рейтинг враховує кількість та рівень оцінок банківських мобільних додатків в інтернет-маркетах App Store та Google Play. Також береться до уваги місце додатку серед усіх додатків в категорії «Фінанси».
• Найпопулярніші сайти банків – 9 сходинка у Forward Bank.
Для визначення рівня популярності банківських сайтів враховувались дані від аналітичних компаній SimilarWeb, Alexa та Semrush, які займаються дослідженням поведінки користувачів у мережі.
Поряд з тим Forward Bank опинився серед п’ятнадцяти кращих комерційних банків у номінаціях, за якими можна визначити популярність банку як бренду в мережі інтернет, кількість підписників у соцмережах та наскільки активно фінустанови спілкуються зі своїми клієнтами онлайн.
Місце банку в кожній номінації визначалося згідно зі спеціально розробленою методикою, яка включала збір та аналіз інформації з відкритих джерел та з платних сервісів.
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас