На Подільсько-Воскресенському мості розпочали встановлювати ще три великі металоконструкції (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Подільсько-Воскресенському мості розпочали встановлювати ще три великі металоконструкції (відео)

Казна та Політика
1369
Будівельники розпочали встановлювати три великі металоконструкції Подільсько-Воскресенського мостового переходу, що стануть основою перегону мосту від вулиці Набережно-Хрещатицької.
Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу.
Він також показав відео про те, як відбувається будівництво.
«В активній фазі будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу. Там розпочали процес встановлення трьох великих металоконструкцій, що стануть основою перегону мосту з вулиці Набережно-Хрещатицької. Дві конструкції вагою понад 450 тонн. І одна – 169 тонн. Спочатку їх встановлюють на плавучий понтон, оснащений супердомкратами. Це доволі тривалий і ювелірний процес. Потім на понтоні конструкції сплавляють до опор мосту і встановлюють у проектне положення. На сьогодні перша конструкція виведена в прогін. І її монтують на постійні опори», – підкреслив Віталій Кличко.
Також до кінця цього тижня Подільсько-Воскресенський міст підсвітять іще яскравіше. Вже будуть освітлені і ванти, що тримають арочну конструкцію, і нижній ярус мосту, де пройде метро на Троєщину.

Довідка Finance.ua:

  • Нагадаємо, раніше Віталій Кличко повідомив, що за останні кілька років у столиці відновили понад 1100 кілометрів доріг і проїздів. Під час ремонту, крім асфальту, оновлюють і тротуари, встановлюють нову систему освітлення, нову дощову каналізацію.
  • У Києві в передаварійному або аварійному стані перебуває 101 міст і шляхопровід.
  • Раніше аналітик Фонду громадської безпеки Юрій Гаврилечко заявив, що “Києву потрібно як мінімум два, а то й три нові мости: один ближче до Канева, щоб розвантажити Кільцеву дорогу, інший – що з’єднує Воскресенку з Мінським масивом, третій – ближче до дамби Київського водосховища (для транзиту великогабаритного транспорту). Крім того, термінового обстеження та ремонту потребують близько 80 шляхопроводів і мостів місцевого масштабу”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас