Tesla анонсувала появу популярної опції в електрокарах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla анонсувала появу популярної опції в електрокарах

Фондовий ринок
781
Компанія Tesla ухвалила рішення оснастити свої електрокари популярною опцією.
Як повідомляє Electrek, йдеться про вбудовування радіо в FM і AM діапазонах, але не безкоштовно. Зазначається, що ця опція обійдеться в 500 доларів. У компанії пояснюють це тим, що далеко не всім користувачам класичне радіо в машині взагалі потрібно.
Мабуть, для країн, де покриття високошвидкісної мережею не відрізняється від покриття радіохвилями, така ретроопція і правда не потрібна. Також можна очікувати, що з запуском супутникової інтернет-мережі Starlink, над якою працює компанія Ілона Маска SpaceX, необхідність в радіо повністю зникне.
Зазначається, що сучасні смартфони разом з появою нових функцій часом втрачають деякі старі. Зокрема, простий вбудований радіоприймач, що працює в діапазонах FM і AM.
Замість нього пропонується користуватися стрімінговими сервісами. Те ж відбулося з мультимедійною системою електромобілів Tesla Model S і Model X. У першій версії цього пристрою радіо було, однак воно не підтримувало низку більш сучасних функцій на зразок відображення потокового відео через Tesla Theater або комп’ютерних ігор Tesla Arcade.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас