Huawei показала зростання виручки всупереч всім санкціям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei показала зростання виручки всупереч всім санкціям

Фондовий ринок
244
Незважаючи на санкції з боку американської влади, Huawei не тільки продовжує випускати флагманські смартфони з передовими технологіями, але і демонструє позитивну фінансову динаміку. Згідно з опублікованим звітом за перші три квартали 2020 року, виручка компанії помітно зросла в порівнянні з аналогічним періодом 2019-го.
За звітний період виручка Huawei склала 671,3 мільярда юанів (близько $100 мільярдів), що на 9,9% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Крім того, рентабельність чистого прибутку компанії за перші три квартали 2020-го склала 8%.
Компанія зазначила, що планує і далі робити акцент на розвиток технологій штучного інтелекту, комп’ютерних і хмарних обчислень, а також мереж п’ятого покоління, створюючи рішення для різних сценаріїв і розробляючи галузеві додатки. Huawei поставила перед собою мету допомагати підприємствам розвивати бізнес, сприяти державним установам у стимулюванні національних економік, розвитку галузей та оптимізації управління.
На думку Huawei, для швидкого і ефективного розвитку галузі інформаційно-комунікаційних технологій потрібна відкрита співпраця і взаємна довіра галузевих підприємств по всьому світу.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас