Posco International поставила 68 тис. тонн фуражної пшениці з України в Південну Корею — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Posco International поставила 68 тис. тонн фуражної пшениці з України в Південну Корею

Казна та Політика
221
Торгова корпорація Posco International разом з Nonghyup Feed, найбільший імпортер фуражного зерна в Кореї, відправила 68 тис. тонн фуражної пшениці з України в Південну Корею.
Згідно з повідомленням на сайті Posco International, з 68 тис. тонн 41 тис. тонн була відправлена через український зерновий термінал Posco.
“Цей імпорт продуктів харчування дуже важливий, оскільки це перший випадок стабільних постачань високоякісного фуражного зерна в Південну Корею, забезпечений за рахунок інвестицій вітчизняної компанії”, – йдеться в релізі компанії.
У Posco International очікують, що з першим постачанням фуражної пшениці компанія побудує стабільну національну систему закупівель зерна з використанням власного експортного терміналу, розширивши імпорт пшениці і кукурудзи.
У компанії вказали, що у вересні 2019 року Posco International завершила будівництво експортного зернового терміналу, здатного відвантажувати 2,5 млн тонн зерна на рік в морському торговому порті “Миколаїв”.
Відзначається, що аграрний бізнес Posco International розширюється за рахунок постачань основних зернових культур, таких як пшениця, кукурудза, соя і ячмінь, проте все починалося з рису. Обсяг торгівлі з 840 тис. тонн в 2015 році зріс приблизно до 7,5 млн тонн в 2020 році.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас