Subaru Forester Sport почав оснащуватися новим турбомотором — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Subaru Forester Sport почав оснащуватися новим турбомотором

Технології&Авто
1354
Новий Subaru Forester Sport отримав в Японії новий турбодвигун, завдяки чому тепер він може конкурувати з високопродуктивною версією Mazda CX-5.
Раніше у Subaru Forester в комплектації XT був чотирициліндровий 2,0 л турбомотор потужністю 250 к.с., але у моделі поточного покоління його немає. Тому Forester не міг конкурувати з Mazda CX-5 з турбодвигуном. У нього був тільки чотирициліндровий 2,5 л атмосферник потужністю 182 к.с. і 238 Нм крутного моменту.
Тепер ситуація змінилася. У лінійку двигунів Subaru Forester Sport увійшов новий 1,8 л турбомотор потужністю 177 к.с. і 300 Нм крутного моменту, який працює разом з безступінчатою трансмісією. Привід – повний.
До речі, цим же 1,8 л силовим агрегатом оснащується і новий універсал Subaru Levorg, який продається в Японії. Чи отримає Subaru Forester цей турбомотор на інших ринках – поки що не відомо.
Forester Sport має спеціальні амортизатори і гвинтові пружини для більш спортивного руху, тоновану передню решітку, спойлер на даху і 18-дюймові колісні диски. Салон теж зазнав деяких змін. На приладовій панелі є вбудована камера, яка розпізнає обличчя водія і регулює під нього положення сидіння, кут нахилу дзеркала заднього виду, кондиціонер.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас