Локдаун в дії: карантин змусив закритися відому київську мережу піцерій - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Локдаун в дії: карантин змусив закритися відому київську мережу піцерій - ЗМІ

Фондовий ринок
2317
Після введення жорстких обмежень проти поширення коронавірусу в Києві закрилася одна з найстаріших у столиці мереж піцерій – Solo Pizza, повідомляє НВ Бізнес з посиланням на власні джерела.
Мережа, яка в кращі часи налічувала сім ресторанів, не працює вже трохи більше місяця. Всі зазначені на сайті закладів телефони відключені.
Причиною закриття експерти вважають не тільки скорочення кількості відвідувачів після локдауну, а й неефективну роботу керівництва Solo Pizza над якістю продукції та просуванням мережі. Самі ж заклади (мажоритарний власник мережі – Саєд Насер) розташовувалися в спальних районах міста: на Чоколівському бульварі (Солом’янка), на Дарниці та Виноградарі.
При цьому в меню були страви італійської кухні за відносно невисокими цінами. Вартість піци становила близько 200 грн, бургерів – 150 грн, а салатів – 120 грн за порцію. Більш того, останні кілька років в ресторанах регулярно проходили акції: другу піцу можна було замовити зі знижкою, а третю – навіть отримати в подарунок.
Саме це і приваблювало в кафе жителів сусідніх кварталів. Але проблеми у мережі почалися ще в 2019 році. З семи закладів залишилося працювати тільки чотири, а у вересні закрилися і вони. Як стверджує генеральний директор компанії “Ресторанний консалтинг” Ольга Насонова, крах мережі не пов’язаний з тим, що гості перестали відвідувати заклади італійської кухні.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас