3D-сканеру для нових iPhone знайшли оригінальне застосування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

3D-сканеру для нових iPhone знайшли оригінальне застосування

Фондовий ринок
829
Поряд з новими процесорами, однією з особливостей старших версій iPhone 12 стала комплектація сканером LiDAR. Його основні завдання – обчислення відстані до об’єктів для роботи з елементами доповненої реальності і створення фотоефектів. Але недавно користувачі виявили ще одну корисну функцію просунутого датчика.
Як виявилося, лідар застосовуєтья у штатному додатку “Вимірювання”, за допомогою якого можна визначити зріст людини (стоячи і навіть сидячи) без рулетки і відміток олівцем на стіні, розповідає Gizchina.
Для цього достатньо навести камеру пристрою на людину, як при зйомці фото, і на дисплеї смартфона з’явиться інформація про зріст в обраній системі вимірювання.
Результати вимірювання відобразяться над головою об’єкта у кадрі. Варто відзначити, що у деяких випадках додаток може додати до підсумкового результату висоту головного убору – його рекомендується зняти для більшої точності показників.
За допомогою екранної кнопки камери можна зробити фотографію з зазначеним вимірюванням та поділитися нею як звичайним знімком.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас