Radisson Hotel Group на початку 2021р відкриє перший готель в Одесі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Radisson Hotel Group на початку 2021р відкриє перший готель в Одесі

Фондовий ринок
467
Міжнародний оператор готельного бізнесу Radisson Hotel Group (раніше-Rezidor Hotel Group, головний офіс у Брюсселі, Бельгія) планує відкрити новий готель під брендом Radisson на місці готелю Milano по вул. Дерибасівській в Одесі.
“Radisson Hotel City Centre Odessa з’явиться на місці готелю Milano, розташованого в центральній частині міста, на вул. Дерибасівській, після ребрендингу та реконструкції, на початку 2021 року”, – повідомила прес-служба компанії в п’ятницю
Із запуском нового готелю Radisson Hotel Group буде представлений вісьмома готелями і 1445 гостьовими номерами на території України.
Готель Milano відкрито в 2017 році, налічує 90 номерів. Після ребрендингу та реконструкції номерний фонд готелю Radisson Hotel City Centre Odessa буде розширено на 37 додаткових номерів. Інфраструктура також включатиме ресторан і конференц-зали, які в даний час вже добудовуються.
Як повідомлялося, Radisson Hotel Group в липні 2020 року оголосив про плани відкрити в другому кварталі 2022 року перший готель під брендом Radisson в Києві – Radisson Hotel Pechersk Park Kiev.
Radisson – готельний бренд категорії upscale. Перший готель Radisson в світі був відкритий в 2018 році. Зараз мережа налічує 50 відкритих і на стадії будівництва готелів на території Європи, Близького Сходу та Африки. Готелі мережі розташовуються в містах і передмістях, недалеко від аеропортів і залізничних станцій.
Radisson Hotel Group є однією з найбільших у світі готельних мереж. Портфель Radisson Hotel Group налічує сім різних брендів і більше ніж 1400 діючих і споруджуваних готелів по всьому світу. Radisson Hotel Group управляє брендами Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson і Country Inn & Suites by Radisson.
За даними веб-сайту Radisson Hotel Group, на 23 жовтня оператор управляє в Україні чотирма готелями: двома Radisson Blu і Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska в Києві і Готелем Radisson Blu в Буковелі (с. Поляниця Івано-Франківської обл.).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас