Роз’яснення щодо здійснення виплат по споживчих кредитах фізичних осіб у жовтні 2020 - січні 2021 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Роз’яснення щодо здійснення виплат по споживчих кредитах фізичних осіб у жовтні 2020 - січні 2021 року

Кредит&Депозит
51
Шановні клієнти,
враховуючи продовження карантину до 31 грудня 2020 року, Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) відповідно ЗУ «Про споживче кредитування» та «Про банки та банківську діяльність» не буде нараховувати штрафні санкції за несвоєчасну чи неповну оплату мінімальних платежів по кредитах, а також не буде застосовувати підвищені відсоткові ставки для тих клієнтів, які не могли своєчасно та в повному обсязі погашати платежі за кредитами до 31 січня 2021 року.
  • Нагадуємо, що подовження пільгового періоду не звільняє клієнта від обов’язку сплати платежів по кредиту за березень-грудень 2020 року (період, протягом якого банк не нараховував штрафи для клієнтів-фізичних осіб за несвоєчасне або неповне погашення мінімальної суми по кредитам).
  • Сума обов’язків, прописаних у договорі (тіло кредиту та відсотки), не зменшується – клієнт має сплатити їх повністю. Якщо клієнт оформив кредитні канікули, платежі по тілу кредиту, які тимчасово не нараховувалися, будуть розподілені на кількість виплат, що закінчилася до повного погашення кредиту.
  • За умови не внесення обов’язкових платежів або їх часткового внесення протягом 1 березня – 31 грудня, несплачена сума буде винесена на прострочку.
Якщо клієнт має можливість оплачувати щомісячні платежі за кредитами у повному обсязі та вчасно, це допоможе уникнути виходу в прострочку та зберегти позитивну кредитну історію. Якщо ви відчуваєте труднощі з обслуговуванням кредиту, ПУМБ пропонує:
  • Кредитні канікули з лонгацією для кредитів готівкою та товарних кредитів (деталі за посиланням)
  • Кредитні канікули по кредитним карткам (деталі за посиланням)
З початку карантину ПУМБ схвалив кредитні канікули та лонгацію для понад 49,5 тисяч кредитних договорів на загальну суму 791 млн грн.
Вносити щомісячні платежі по кредитам можна в терміналах самообслуговування ПУМБ, а також в терміналах самообслуговування партнерів – Приватбанку, IBox, Easypay, City24, Sistema. Звертаємо вашу увагу, що ПУМБ скасував до кінця 2020 року комісію за користування партнерськими ПТКС, деталі за посиланням.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас