Голова "Украероруху": Якщо наземний транспорт під час пандемії ще можна обмежувати, то авіацію - не можна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова "Украероруху": Якщо наземний транспорт під час пандемії ще можна обмежувати, то авіацію - не можна

Фондовий ринок
240
В. о. директора Державного підприємства обслуговування повітряного руху України (“Украерорух”) Андрій Ярмак не вважає за необхідне обмежувати роботу авіатранспорту під час карантину через низьку ймовірність зараження.
“Думаю, якщо на наземний транспорт за час пандемії ще можуть бути введені обмеження, то на авіа – ні”, – заявив він в інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна”.
Ярмак нагадав, що раніше Міжнародна асоціація повітряного транспорту ІАТА поширила інформацію про те, що ймовірність заразитися в літаку – один випадок на 27 млн пасажирів.
“Транспорт – це кровоносна система економіки. Він не може і не повинен зупинятися. Зараз попит на авіаперевезення дуже низький. Але я вірю у відкладений попит. Щойно з’явиться вакцина, піде на спад статистика захворюваності, пасажири звикнуть до нових правил перельотів – наша галузь швидко відновиться”, – вважає керівник “Украероруху”.
Він також висловив надію на те, що другого транспортного локдауну не буде, і зазначив, що в Україні продовжують розвиватися регіональні авіаперевезення.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас