Xiaomi представила інфрачервоний вертикальний обігрівач (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi представила інфрачервоний вертикальний обігрівач (фото)

Фондовий ринок
785
Слідом за компактним настільним обігрівачем компанія Xiaomi представила більш продуктивну вертикальну модель. Ґаджет отримав інфрачервоний керамічний нагрівальний елемент, високу потужність і кілька режимів роботи.
За заявою Xiaomi, максимальна потужність пристрою складає 2100 Вт. При цьому компанія використовує в конструкції обігрівача керамічний нагрівальний елемент високї ефективності.
У ґаджеті передбачені п’ять режимів роботи: інтелектуальний режим з автоматичним коректуванням обігріву, режим сну зі зниженим рівнем шуму, режим гарячого повітря, сильний теплий потік повітря і режим природного обдування без нагріву.
Під час роботи обігрівач автоматично повертається з боку в бік з максимальною амплітудою в 100°. При цьому користувач може також вибрати один з трьох режимів, в яких обмежується охоплення області. Крім того, в пристрої передбачений режим стеження, завдяки якому теплий потік повітря буде автоматично направлятися на власника. Примітно, що перемикання режимів роботи передбачено як з корпусу пристрою, так і зі смартфона.
Ціна. Вартість нагрівача Xiaomi Mijia становить 57 доларів (≈1 615 гривень). Старт продажів новинки відбудеться 16 жовтня.
Xiaomi представила інфрачервоний вертикальний обігрівач (фото)
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас