Купівлю Ярославським Банку Кредит Дніпро назвали найбільш значущою угодою ринку в 2020 році – Delo.ua — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Купівлю Ярославським Банку Кредит Дніпро назвали найбільш значущою угодою ринку в 2020 році – Delo.ua

Кредит&Депозит
47
Провідне ділове видання України назвало придбання відомим бізнесменом із топ-10 Forbes Ukraine Олександром Ярославським у Віктора Пінчука Банку Кредит Дніпро найбільш яскравою угодою у фінансово-банківському секторі країни.
«Найбільш значущою стала купівля власником і президентом групи DCH Олександром Ярославським Банку Кредит Дніпро у Віктора Пінчука наприкінці липня 2020 року. Як сказав сам Ярославський, це банк для бізнесу: кредитувати, заробляти, будувати, підсилювати – і заявив про намір швидко вивести його з 18-20 місця у першу п’ятірку», – повідомляє видання.
Журналісти зазначили також, що на даний момент нових (у тому числі іноземних) інвесторів у банківському секторі 2020 рік поки що не відкрив. Лунали лише гучні заяви в ЗМІ топменеджерів «ОТП Банку» й «Альфа-Банку» про інтерес до нових придбань в Україні та можливість розширення через купівлю інших банків.
За словами голови правління Банку Кредит Дніпро Сергія Панова, оновлена після зміни власника стратегія розвитку фінустанови передбачає якісні зміни в його діяльності, що сприятиме подальшому підвищенню прибутковості фінансової установи та зміцненню його ринкових позицій.
«Наш проєкт нової стратегії розвитку, складовою частиною якого є масштабна цифрова трансформація бізнесу, передбачає вихід банку на якісно новий рівень уже в наступному році, що зробить Банк Кредит Дніпро набагато більш сучасним, масштабним і могутнім», — сказав Сергій Панов.
Банк Кредит Дніпро входить до топ-20 фінансових установ України за розміром валових активів (на 01.08.2020). Єдиний бенефіціар банку – Олександр Ярославський, власник і президент групи DCH. Згідно із класифікацією Національного банку України Кредит Дніпро належить до групи банків із приватним капіталом. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, входить до Незалежної асоціації банків України, є учасником міжнародних платіжних систем VISA International і MasterСard. Про купівлю Кредит Дніпра Ярославським було офіційно оголошено 3 серпня цього року. https://www.epravda.com.ua/rus/news/2020/08/5/663704/
За матеріалами:
Банк Кредит Дніпро
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас