Україна обговорила з ПАР перспективи співпраці в сфері авіації та морського транспорту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна обговорила з ПАР перспективи співпраці в сфері авіації та морського транспорту

Казна та Політика
140
Перспективи можливого подальшого співробітництва між країнами, зокрема у сфері авіації та морського транспорту, обговорили міністр інфраструктури Владислав Криклій та Надзвичайний і Повноважний посол Південно-Африканської Республіки (ПАР) в Україні Андре Гроеневальд.
Як повідомила пресслужба Міністерства інфраструктури, під час зустрічі, що відбулася в Києві в понеділок, голова українського відомства повідомив послу про зацікавленість України в розвитку співпраці з ПАР і подальшому поглибленні співпраці у сфері транспорту. Крім того, Україна зацікавлена в спільній реалізації проєктів і розвитку співробітництва в галузі інфраструктури.
“Міністр підкреслив важливість продовження спільної роботи обох країн над проєктом міжурядової угоди про повітряне сполучення. Остаточний текст цього документа вже узгоджений, і зараз Державна авіаційна служба України здійснює його переклад для його подальшої внутрішньодержавної обробки”, – зазначено в повідомленні.
Зазначається, що сторони також обговорили можливі спільні кроки у розвитку сфери морського співробітництва. Криклій позитивно відзначив прагнення обох держав удосконалювати чинну нормативно-правову базу.
За даними відомства, наразі Україна і ПАР опрацьовують два проєкти угод: міжурядову Угоду між Україною і ПАР про морське торговельне судноплавство, а також меморандум про визнання дипломів/свідоцтв фахівців моряків.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас