В "Київавтодорі" розповіли про підготовку до розчищення доріг взимку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В "Київавтодорі" розповіли про підготовку до розчищення доріг взимку

Казна та Політика
149
Комунальна корпорація “Київавтодор” залучатиме для утримання доріг столиці взимку 544 одиниці своєї спецтехніки. Крім того, організація укладає угоди про використання допоміжної техніки зі сторонніми організаціями.
Про це повідомила пресслужба Київської міської держадміністрації.
Як зазначається, на сьогодні 439 одиниць спецтехніки з 544, тобто 80%, вже повністю готові до роботи взимку. Решту 20% техніки ще використовують у дорожньо-будівельних роботах, однак у разі необхідності вона буде негайно переобладнана для зимового утримання дорожньої інфраструктури.
Як пояснив заступник голови КМДА Олександр Густелєв, угоди про додаткову техніку необхідні на випадок затяжних снігопадів та надзвичайних ситуацій. За його словами, вже з 15 жовтня, на випадок різкого погіршення погодних умов, частина снігоприбиральної техніки автодорівців перейде на цілодобове чергування. А з 1 листопада вся зимова спецтехніка та механізми чергуватимуть у цілодобовому режимі.
Густелєв зазначив, що вперше за багато років на порядку денному не стоїть питання закупівлі підприємствами корпорації солі і піску. Завдяки минулорічній теплій зимі столичні дорожники мали значну економію посипних матеріалів. Зараз для обробки вулично-дорожньої мережі в наявності 45,9 тисячі тонн солі (102% від запланованого на початок осінньо-зимового періоду) і 33,8 тисячі тонн піску (117% від плану).
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас