Amazon представила унікальну технологію для безконтактної оплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon представила унікальну технологію для безконтактної оплати

Фондовий ринок
1242
Компанія Amazon представила нову технологію розпізнавання долоні в кількох магазинах в Сіетлі і бачить її більш широке застосування в таких місцях, як стадіони та офіси. Розробка має назву Amazon One. Про це повідомляє видання Beaumont Enterprise.
Для використання цієї технології потрібне створення електронного “відбитка долоні”, який враховує особливості будови руки користувача, візерунка ліній, вен та інші показники. Коли такий відбиток створений і прив’язаний до банківського рахунку, клієнту залишається тільки піднести долоню до спеціального зчитувача, щоб пройти ідентифікацію і оплатити покупки.
За словами Діліпа Кумара, віцепрезидента з роздрібної торгівлі та технологій, компанія вибрала розпізнавання долоні, тому що це більш конфіденційно, ніж інші біометричні технології.
Компанія планує розгорнути Amazon One як опцію в інших магазинах Amazon в найближчі місяці, мова в першу чергу йде про продуктові магазини Whole Foods Market. Але Amazon вважає, що ця технологія може застосовуватися в будь-якому місці. Люди можуть створити обліковий запис Amazon One за допомогою номера мобільного телефону та кредитної картки. Обліковий запис Amazon не потрібний.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас