Японці представили електрокросовер Honda SUV e:concept (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японці представили електрокросовер Honda SUV e:concept (фото)

Технології&Авто
772
В рамках виставки Auto China 2020 японський бренд Honda представив концепт дводверного електрокросовера Honda SUV e:concept. Новинка покликана продемонструвати, який вигляд матимуть нові серійні електромобілі бренду, які вийдуть і на ринок Китаю.
“Оскільки йдеться про шоу-каре, технічні характеристики Honda SUV e:concept не озвучував, але напевно вони будуть відповідати актуальному рівню розвитку індустрії в момент їх появи у продажу”, – йдеться в повідомленні.
Відзначається, що японці все ж таки приділили увагу функціональності концепту – розробники заявили, що серійна модель на основі цього концепту отримає новий “всенаправлений помічник водія” (omnidirectional ADAS) Honda Sensing, який забезпечить 360-градусний огляд дорожньої ситуації. Таким чином майбутній електромобіль зможе більш безпечно маневрувати на швидкісних трасах, в умовах вузьких міських вуличок і на парковках.
Японці представили електрокросовер Honda SUV e:concept (фото)
Honda SUV e:concept
Також Honda SUV e:concept отримає нову “підключену” систему Honda Connect з підтримкою AI, голосового помічника, підключення смартфонів і оновлень прошивки по повітрю. Точної дати анонса моделі поки що немає, проте компанія дала зрозуміти, що це питання найближчих років.
Японці представили електрокросовер Honda SUV e:concept (фото)
Honda SUV e:concept
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас