Нові покращені умови Овердрафт "Легкий" в ПУМБ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові покращені умови Овердрафт "Легкий" в ПУМБ

Кредит&Депозит
76
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) покращив умови користування грошовим лімітом Овердрафт «Легкий».
«Хочеш зробити продукт краще, запитай у клієнтів: «Як?», – зазначає Віктор Харковець, керівник з мікрокредитування Департаменту малого бізнесу ПУМБ.
«Саме тому ми провели близько сотні глибинних інтерв’ю, в яких попросили наших клієнтів особисто поділитися враженнями про продукт овердрафт «Легкий» і висловити побажання, яким чином банк міг би зробити його зручнішим. Дослідження клієнтського досвіду допомогли нам ще краще почути клієнтів і впровадити в продукт важливі для їх повсякденного користування зміни».
Так, ключові нововведення за продуктом Овердрафт «Легкий» торкнулися періоду безперервного користування, збільшеного банком з 30 до 90 днів, а також максимальної суми ліміту в розмірі до 2 млн. грн.
І це ще не все: банк переглянув розмір лімітів, який тепер склав до 40% від середньомісячного обороту компанії за рахунком, і процентну ставку по продукту Овердрафт «Легкий», знижену на користь клієнта.
Незмінними залишилися – проста і швидка процедура оформлення, а також відсутність застави і комісії за видачу овердрафту.
«Овердрафт «Легкий» – це не кредит в класичному розумінні, це більше сервіс для клієнтів ПУМБ з оборотами по рахунках, який завжди допоможе вирішити нагальні питання ліквідності без зайвих зусиль, а завдяки новим змінам ще й на більш цікавих для клієнта умовах,» – коментує Віктор Харковець.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас